Aveți întrebări? (040) 268-258-030 scoala.generala.ghimbav@gmail.com Str.Pieții nr.70 Ghimbav

Evaluare Nationala clasa a VIII-a

Au fost publicate subiectele si baremele de corectare la probele examenului de Evaluare Nationala pentru clasa a VIII-a.

Pentru a descarca documentele accesati linkul de mai jos

Acceseaza situl

Înscriere învățământ preșcolar

Înscrierile la grădiniță 2020 debutează cu reînscrierea copiilor care urmează deja învățământul preșcolar. Părinții copiilor care acum sunt grupa mică sau grupa mijlocie îi pot reînscrie pe cei mici la grădiniță, pentru a urma grupa următoare, în perioada 25 mai – 5 iunie. Înscrierea în grădiniță a copiilor care nu au mai urmat până acum învățământul preșcolar se va desfășura în 3 etape. Etapa I de înscriere la grădiniță 2020 are loc în perioada 8 iunie – 3 iulie, Etapa a II-a de înscrieri se desfășoară între 20 iulie – 10 august, iar etapa a III-a se numește “Corecturi” și este programată în intervalul 11 – 31 august.

Pentru informații detaliate consultați documentul de mai jos.

Descarcă documentul

Suspendare cursuri

Conform Art. 1 al Hotărârii nr. 6 din 09.03.2020 a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență privind aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus, se aprobă suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ preuniversitar, începând din data de 11 martie 2020 până în data de 22 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire în funcție de evoluția situației.

Înscriere învățământ primar

Înscrierea în învățământul primar se face în baza metodologiei specifice, aprobată de Ministerul Educației. Astfel copiii, care împlinesc vârsta de 6 ani până la data de 31 august 2020, inclusiv, trebuie să fie înscriși în clasa pregătitoare, în conformitate cu prevederile Legii educației naționale nr. 1/2011.

Mai jos gasiți o arhivă cu documente utile înscrierii.

Descarcă documentele